6 september 2018

Marco Ruitenbeek aan de slag als Operationeel Manager

Per 1 september is Marco Ruitenbeek gestart als Operationeel Manager. Marco is bijna acht jaar werkzaam geweest bij BAM Bouw en Techniek- Grote Projecten als Uitvoeringsmanager. Voor deze periode heeft hij als hoofduitvoerder en serviceleider gewerkt bij GTI/Cofely, nu beter bekend als Engie Services Nederland. Binnen Vink Products gaat Marco zich onder andere bezig houden met het inzichtelijk maken van de diverse bedrijfsprocessen. Daarnaast gaat hij een rol vervullen bij de implementatie van nieuwe/gewijzigde processen en wordt hij eindverantwoordelijke betreffende de uitvoering van projecten alsmede het naleven van de veiligheid en kwaliteit. Van harte welkom bij Vink Products BV. Heel veel plezier en succes met deze mooie uitdaging.

Vink Groep

Marco Ruitenbeek gaat niet alleen aan de slag bij Vink Products BV, maar wordt ook actief bij andere zusterondernemingen binnen de Vink Groep. Zijn functie van Vink Products BV wordt gecombineerd met dezelfde functie als Operationeel Manager bij ViPe Welding en Vink Systemen BV.