17 januari 2019

Apotheek Transvaal is geopend door minister Bruins

In opdracht van zusterbedrijf Induct Industrial Contracting hebben wij diverse luchtkanalen met hoge reinheidsklasse geproduceerd voor Apotheek Transvaal in Den Haag. Verder heeft zusterbedrijf VSL air o vent BV een energiezuinige adiabatische luchtbehandelingsunit en diverse componenten geleverd. De geleverde producten van VSL en onze luchtkanalen hebben uiteindelijk bijgedragen aan drukhiërarchische cleanrooms en productieruimtes, die boven de apotheek zijn gerealiseerd. Verder heeft zusterbedrijf Vink Systemen BV puik werk afgeleverd qua engineering en advies. Als eindproduct is een volledige turn-key cleanroom afgeleverd. 

Op 16 januari 2019 heeft minister Bruno Bruins (minister voor Medische Zorg) het nieuwe laboratorium Apotheek Transvaal geopend.