4 maart 2019

Excursiedag 'Ontdek de techniekfabriek'

Aanstaande vrijdag 8 maart vindt de excursiedag ‘Ontdek de techniekfabriek’ plaats voor een groep leerlingen van het Fioretti College uit Hillegom. Tijdens de dag, die georganiseerd wordt vanuit de stichting A+O Metalektro, bezoeken de leerlingen vijf bedrijven die actief zijn in de technieksector. Het doel van de dag is om een kijkje in de keuken te geven aan (toekomstige) werknemers en de jongeren enthousiast te krijgen voor een baan in de techniek.

De leerlingen worden op school opgehaald met een touringcar, die vervolgens via Noordwijkerhout naar Katwijk rijdt. Onderweg worden drie bedrijven bezocht en daarna is Vink Groep aan de beurt. De leerlingen komen een uur op bezoek waarin zij onder andere een rondleiding krijgen door onze fabriek. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voorbereid waarbij de leerlingen actief aan de slag met techniek. Door mee te werken aan deze excursie willen wij de jongeren enthousiasmeren en laten zien hoe leuk techniek kan zijn.