29 januari 2020

Vink Products op informatiemarkt Fioretti College

Aanstaande donderdag 6 februari zijn wij, Vink Products in samenwerking met Vink Systemen, namens Vink Groep aanwezig op de informatiemarkt ‘studie en beroep’ van het Fioretti College in Hillegom. Wij zijn hier van 19:00 tot 21:00 aanwezig met een stand. De informatiemarkt is onderdeel in de oriëntatie op een vervolgopleiding van de leerlingen. Tijdens deze avond zijn er scholen en bedrijven aanwezig waar leerlingen vragen kunnen stellen over opleidingen en stagemogelijkheden. Voor ons is dit een kans om te laten zien hoe opleidingen aan kunnen sluiten bij het bedrijfsleven.

Stage en afstudeermogelijkheden in de techniek

Techniek heeft de toekomst. Techniek biedt volop kansen op een uitdagende loopbaan, groei en een mooi salaris. Het is zonde als een leerling met aanleg voor techniek niet de kans krijgt dat talent te ontdekken of keuzes maakt op basis van een onjuist beeld. Daarom bieden wij jong talent graag een inspirerende kijk op de beroepsmogelijkheden van techniek. Benieuwd naar onze stage- en afstudeermogelijkheden? Kom gerust bij ons langs tijdens deze leuke en informatieve avond.