29 januari 2020

Wij zijn aanwezig op de Open Dag mboRijnland

Aanstaande zaterdag 8 februari is Vink Products namens Vink Groep aanwezig op de Open Dag van het mboRijnland. Van 10:00 tot 14:00 staan wij met onze stand op de locatie Lammenschans aan het Bètaplein 18 te Leiden. Tijdens de Open Dag presenteert mboRijnland alle opleidingen aan studenten en ouders. Hiermee worden toekomstige studenten geholpen met het maken van een keuze voor een vervolgopleiding. Voor ons is dit een kans om te laten zien hoe opleidingen aan kunnen sluiten bij het bedrijfsleven.

Stage en afstudeermogelijkheden in de techniek

Techniek heeft de toekomst. Techniek biedt volop kansen op een uitdagende loopbaan, groei en een mooi salaris. Het is zonde als een leerling met aanleg voor techniek niet de kans krijgt dat talent te ontdekken of keuzes maakt op basis van een onjuist beeld. Daarom bieden wij jong talent graag een inspirerende kijk op de beroepsmogelijkheden van techniek. Benieuwd naar onze stage- en afstudeermogelijkheden? Kom gezellig bij ons langs op deze fantastische Open Dag!