29 mei 2020

Mooie dakkappen geproduceerd voor een droogbloemen producent

Vink Products heeft luchtkanalen en dakkappen voor de drogerij van een grote fabrikant droogbloemen en decoraties geproduceerd. Deze fabrikant exporteert zijn producten over de hele wereld. Voor deze fabrikant hebben wij producten geproduceerd voor de installatie die het binnenklimaat van de drogerij verzorgt. Deze installatie zorgt voor een toevoerlucht van 120, welke wordt verdeeld over het volledige oppervlak van de drogerij.

Vink Products heeft de productie voor deze installatie verzorgt. Zo zijn er in onze fabriek in totaal 12 dakkappen geproduceerd. De dakkappen hebben een totale volume capaciteit van 30.000 m3 per uur, welke middels volumeregelaars worden beheerd. De overige luchtkanalen zorgen voor de luchttoevoer van de lucht naar de drogerij. 

Het ontwerp, de productie en de uitvoering is volledig gerealiseerd door verschillende organisaties binnen Vink Groep. Zo heeft VSL air-o-vent het ontwerp en de speciale componenten verzorgt. Hiernaast zijn de dakkappen en kanalen gefabriceerd door Vink Products. En heeft Vink Systemen de montage van de installaties verzorgt. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op LinkedInFacebook en Instagram.