25 mei 2020

Indrukwekkende hoeveelheid kanaalwerk afgeleverd op werf in Hamburg

In de fabriek hebben wij de afgelopen weken grote hoeveelheden kanaalwerk geproduceerd. Dit is gedaan voor een klant werkzaam in de scheepsbouw. Deze klant zorgt voor het ontwerp, de engineering en installatie van HVAC systemen in schepen en offshore locaties. Deze week is er een grote hoeveelheid kanalen van 5mm blank staal geproduceerd voor de jachten in Hamburg te Duitsland.

In deze sector zijn hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van de geproduceerde kanalen van groot belang. Het kanaalwerk is dan ook tot in de puntjes afgewerkt. De kanalen worden geproduceerd in complexe vormen en maten. Dit zorgt ervoor dat de productie van het kanaalwerk een hoge moeilijkheidsgraad heeft. In onze fabriek zorgen de werknemers er voor dat de werkzaamheden perfect verlopen en het kanaalwerk volledig naar wens van de klant wordt geproduceerd en afgeleverd.