23 juni 2020

Grote order schoepenkappen geproduceerd

Vink Products maakt en levert kwalitatief hoogstaande dakkappen! Zo is onlangs een grote order schoepenkappen in onze fabriek geproduceerd. Voor één van onze vaste klanten zijn twaalf fraaie exemplaren naar wens geproduceerd, welke klaar staan voor transport richting projectlocatie!

Vink Products produceert dakkappen in verschillende maten, vormen en materialen, naar wens van de klant. Deze producten dienen als afdekking van dakopeningen voor natuurlijke en mechanische ventilatie van gebouwen. De dakkappen zorgen voor de toe- of afvoer van grote volumes lucht door het dak. Het ontwerp van de dakkappen zorgt ervoor dat het hemelwater niet in de ventilatiebuizen terecht komt. Voor een goede montage aan het kanaalwerk worden de dakkappen bevestigd aan speciale dakopstanden, dit resulteert in een luchtdichte bevestiging van de dakkappen.