11 augustus 2020

Productie van aluminium rechthoekige deflectorkappen

In de fabriek zijn indrukwekkende rechthoekige deflectorkappen geproduceerd. De dakkappen hebben een grote omvang en zijn gemaakt van aluminium. De kappen zijn naar wens van de afnemer geproduceerd en getransporteerd richting projectlocatie van de klant.

Eenmaal gemonteerd zorgen deze deflectorkappen voor een verticale afvoer van de lucht uit het gebouw. Dankzij de uitvoering van de dakkappen kan de lucht verticaal in plaats van horizontaal worden afgevoerd zonder dat er regenwater in de luchtkanalen terecht komt. Het verticaal afvoeren van de lucht is van belang voor een grotere verspreiding in de buitenlucht, wat resulteert in een verminderde kans op bijvoorbeeld geurhinder. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op LinkedInFacebook en Instagram.