11 augustus 2020

Patrick Wulz behaald Lean Green Belt training

Onze productiemanager Patrick Wulz, heeft onlangs de Lean Green Belt training behaald! Om dit te behalen zijn 8 dagen lang verschillende trainingen gevolgd waarbij de deelnemers leerden om processen binnen organisaties te verbeteren. De eerste vier trainingsdagen vonden plaats in januari en februari in Amsterdam, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus zijn de laatste 4 trainingsdagen in Soesterberg uitgevoerd. 

Door het behalen van de Green Belt worden de deelnemers geleerd hoe zij projectmatig aan procesverbeteringen kunnen werken binnen de organisatie. De Green Belt training leert deelnemers op gestructureerde wijze aantoonbare doorbraken te realiseren, waardoor ze in staat zijn zelfstandig verbeter-trajecten met een business case van minimaal €25.000 per jaar uit te voeren.

Als Green Belt ben je in staat om zelfstandig verbeter-trajecten uit te voeren en succesvol af te ronden. Daarbij ontwikkel je een  brede basis van bewezen verbetermethoden en welke tools je kunt inzetten om deze methoden uit te voeren. Je bent in staat workshops te faciliteren. Daarnaast leer je Orange en Yellow Belts te coachen en Black Belts te ondersteunen tijdens verbeterprojecten. 

De Lean Green Belt training is gevolgd bij LeanSixSigmaPartners (LSSP). De kernwaardes van LEAN zijn: 

  • Het toevoegen van waarde voor de klant
  • Het verminderen van verspilling 
  • Training door medewerkers van de werkvloer

Patrick heeft deze cursus tegelijkertijd afgerond als Ferdy van Breenen, Senior werkvoorbereider bij ons zusterbedrijf 'Vink Systemen BV'. Een mooie ontwikkeling voor zowel personeel als organisatie!