15 september 2020

Daan en Noah starten werken leren traject

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Door het aanbreken van het nieuwe schooljaar, zijn er onlangs twee BBL leerlingen aan de slag gegaan in de fabriek. Daan en Noah zijn beide student op het mbo Rijnland in Leiden en gaan bij ons werken en leren (BBL).

Daan is anderhalf jaar geleden al bij ons op gesprek geweest. Toen was hij 15 jaar oud en had hij al interesse om bij ons te komen werken en leren. Twee weken geleden is Daan uiteindelijk bij ons aan de slag gegaan. Daarbij volgt hij de opleiding 'allround constructiemedewerker niveau 3'.

Noah is via een Vink Groep collega bij ons terecht gekomen. Na een zomer te hebben meegewerkt in de werkplaats is ook hij sinds kort gestart met het werken/leren traject bij Vink Products. Naast de werkervaring die hij opdoet in de werkplaats volgt hij de opleiding 'allround constructiemedewerker niveau 2'. 

Via deze weg willen wij beide mannen veel succes en (leer)plezier toewensen. Op een succesvolle, maar vooral leerzame samenwerking.