6 mei 2021

Mooie schoepenkappen voor een gewaardeerde klant

In de werkplaats wordt momenteel gewerkt aan een opdracht voor een zeer gewaardeerde klant. Op verzoek van deze klant worden er meerdere schoepenkappen geproduceerd. Deze schoepenkap VPDK -SK01 is geschikt voor het horizontaal aanzuigen of uitblazen van lucht. De schoepenkappen zijn uitgevoerd in zeewaterbestendig aluminium, maar is ook leverbaar in RVS. Achter de schoepen bevindt zich draad geweven aluminium maas 20/20. Dit is een opdracht die veel expertise vereist en uiteraard door onze mensen tot een mooi eindproduct wordt gebracht. Complimenten aan de mensen in onze werkplaats. 

Wilt u meer informatie over schoepenkappen of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust telefonisch contact op via 071-4098300 of stuur een mail naar info@vinkproducts.nl.