18 juni 2021

MBO kandidaten geslaagd

Vink Products investeert in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages en afstudeerprojecten spelen hierbij een belangrijke rol. Wij bieden interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan in verschillende functiegebieden. Zo volgen Joey Meijvogel, Jan Willem van Duijn en Noah van Duin bij ons een BBL-opleiding.

Jan Willem is al langer bij ons werkzaam, ruim 4 jaar geleden kwam hij voor het eerst de fabriek binnenlopen. Vink Products is dan ook de enige werkgever die Jan ooit heeft gehad. Afgelopen jaar studeerde hij constructie en plaatwerkerij op niveau 3. Hij heeft alles uit de kast gehaald om dit jaar succesvol af te ronden en dat blijkt uit de waardering van de examinator. Deze heeft hem namelijk beloond met een 10! In september gaat hij verder met studeren op niveau 4 om uiteindelijk werkvoorbereider te worden bij Vink Products.

Noah en Joey hebben ook de studie constructie en plaatwerkerij gevolgd maar dan op niveau 2. Deze mannen werken wat minder lang in de fabriek dan Jan Willem maar niets is minder waard. Zij hebben zich, ook tijdens de lockdown, voor de volle 100% ingespannen. De examinator heeft Noah beloond met een 8 en Joey met een 9. Naast de beloning van de examinator hebben de mannen nog iets gekregen. Om onze waardering naar de manen te uiten hebben wij ze alle 3 een cadeaubon gegeven om ergens wat van te gaan eten.

Uiteindelijk willen zij zich verder ontwikkelen op de constructieafdeling. Joey wil in de toekomst een sturende rol gaan spelen en nieuwe studenten begeleiden. Noah heeft de ambitie om allround constructie man te worden. Daarom hebben zij beide een motivatiebrief gestuurd om hier volgend jaar niveau 3 te gaan studeren.  

Deze resultaten zijn mede te danken aan begeleider Wil Lubbe. Hij heeft deze mannen alle kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast heeft hij de studievoortgang ook nauw gevolgd waardoor hij kon helpen bij het maken van verslagen/werkstukken en zorgen dat deze op tijd werden ingeleverd. 

Via deze weg willen wij Joey, Jan, Noah en Wil feliciteren met deze topprestatie!