30 juni 2021

Productie dakkap voltooid

Vink Products maakt en levert kwalitatief hoogstaande dakkappen! Zo is onlangs een enorm grote schoepenkap in onze fabriek geproduceerd. Voor het gemeentehuis in Oegstgeest is dit enorme exemplaar naar wens geproduceerd, welke momenteel naar Oegstgeest getransporteerd wordt!

De schoepenkap is op maat geproduceerd door ons team van de constructie afdeling en heeft een omvang van 3600 x 2400 x 180mm. Deze dakkappen dienen als afdekking van dakopeningen voor natuurlijke en mechanische ventilatie van gebouwen en zorgt voor de toe- of afvoer van grote volumes lucht door het dak. Om ervoor te zorgen dat er geen hemelwater in de ventilatiebuizen terechtkomt is de dakkap zo ontworpen dat hij volledig waterdicht is. Door middel van een dakopstand wordt de dakkap bevestigd aan het kanaalwerk binnen het gebouw.

Foto's van de schoepenkap en de montage zijn hieronder te zien.