1 juni 2021

Deflectorkap van indrukwekkende afmeting gereed

In opdracht van Induct Industrial Contracting hebben wij een deflectorkap van bijzonder formaat geproduceerd. De ronde deflectorkap is gemaakt van 1mm RVS 304 gelast materiaal en geschikt voor het verticaal uitblazen van lucht. 

Deze uitvoering is gepuntlast en voorzien van een hemelwateropvangsectie met afvoer naar het dak en hemelwaterafvoeren aan de onderzijde van de kap. Het rooster aan de binnenkant van de kap is gemaakt van draad geweven gaas dat bestaat uit gegalvaniseerd staal. Echter is dit niet wat deze deflectorkap zo speciaal maakt, dat zijn namelijk de afmetingen. De deflectorkap heeft namelijk een hoogte van 2 meter en is 1,58 meter breed. De kap is gevestigd op vierkante plaat die gemaakt is van 3mm RVS. 

Een speciale opdracht die heeft geleidt tot een prachtig eindresultaat. Hieronder staan de foto's van het eindresultaat.