23 juli 2021

Productie ronde buitenluchtroosters

In opdracht van A. de Jong Installatietechniek West b.v. zijn wij drukdoende met de productie van een speciaal rond buitenluchtrooster. Vink Products produceert een groot assortiment buitenluchtroosters. Deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, materialen, uitvoeringen en afwerkingen. Wat dit buitenluchtrooster speciaal maakt is zijn vorm, dit is namelijk niet vierkant maar rond. Naast de speciale afmetingen zijn wij ook in staat het rooster binnen zeer korte termijn bij de klant te leveren.  

Dit buitenluchtrooster is gemaakt van zeewaterbestendig AlmG3 gelast materiaal en heeft een omvang van 1000mm x 944mm x 62mm. Achter de schoepen is een gaas geplaatst dat gemaakt is van draad geweven aluminium. Het gaas heeft een maaswijdte 10/10 wat ervoor zorgt dat er geen vogels naar binnen kunnen vliegen. Momenteel wordt dit rooster intern gecoat in een 2 laags natlaksysteem, waarbij het wordt voorzien van een mooie grijze kleur, namelijk RAL 7016.  Foto's van het resultaat tot nu toe zijn hieronder te zien.