19 augustus 2021

Productie gelast kanaalwerk succesvol afgerond

Onze werknemers in de fabriek zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de productie van ALMG3 kanaalwerk. Deze kanalen zijn voorzien van aangelaste boutflenzen. Het kanaalwerk dat wij hebben geproduceerd wordt aangesloten op de vergassingsinstallatie en zorgen voor de afvoer van lucht.

Dit gelaste kanaalwerk is gemaakt in opdracht van ARN B.V.. Zij hebben een nieuw initiatief op gebied van circulaire economie, namelijk het recyclen van luiers. De luiers worden door middel van een speciale techniek omgezet gestold plastic en slurry. Uit de slurry worden de plastic delen gezeefd en vinden daarna hun weg naar de kunststofindustrie, waar er nieuwe producten van gemaakt worden. Denk hierbij aan planken, straatmeubilair en fundering. Wat er overblijft wordt in een vergassingsinstallatie omgezet tot biogas.

Mooie foto's van het kanaalwerk zijn hieronder te zien.