16 maart 2022

Nieuwe dakkap is bevorderlijk voor montage en projectvoortgang

Sinds kort is er een nieuwe dakkap ontworpen en deze is vorige week geproduceerd. Het betreft een dakkap waarin het doorvoerkanaal en de dakopstand is geïntegreerd. Normaliter wordt er een dakopstand/plakplaat besteld en wordt een afspraak ingepland met de dakdekker. Nadat de dakdekker deze heeft ingeplakt, kunnen de monteurs terug naar het dak om het doorvoerkanaal en de kap te plaatsen. Handmatig zakt het doorvoerkanaal door de opstand en de dakkap wordt rondom op de opstand geschroefd. Bij het toepassen van de nieuwe dakkap is dit allemaal verleden tijd. 

Kappen met een geïntegreerd doorvoerkanaal en dakopstand kunnen in één keer op de sparing geplaatst worden. Hierna kan de dakdekker deze inplakken. Dit is voor montage zeer bevorderlijk, aangezien de werkzaamheden achtereenvolgend door kunnen gaan. Kappen in deze uitvoering zijn verkrijgbaar tot maximaal 14.000M³/h afblaas (op 3.5M/sec) en 9.500M³/h aanzuig (op 2.4M/sec).

Wilt u meer informatie over deze nieuwe dakkappen of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust telefonisch contact op via 071-4098300 of stuur een mail naar info@vinkproducts.nl.